bæredygtigt & grønt

​Med udgangspunkt i FN´s verdensmål arbejder vi på at implementerer en bæredygtige tankegang i vores dagligedag.

Det afspejles i vores personalepolitikker såvel som i vores indkøb og produktionsflow.

I køkkenet har vi altid benyttet havens krydderurter og skovens blomster i vores anretninger, når sæsonerne tillader det. Ligeledes lægges der vægt på danske og meget lokale råvare ved tilblivelsen af måltiderne. Der er fokus på ferske vare og indkøb af et minimum af frosne råvare.

Der er daglig produktioner af morgenboller/birkes til morgenbuffet, rugbrød til vores frokostbuffeter og vores surdejsbrød til aftens kursister og restaurantgæster.

På værelserne arbejder vi på at få et nedbrydeligt sortiment af hygiejne produkter. Vi har ligeledes mange ideer i støbeskeen om hvordan vi kan belønne vores gæster, for at genbrug af linned og håndklæder, når de overnatter over længere tid.

I vores seneste renovering har vi indlagt gulvvarme i vores konference lokaler, der bidrager til et minimum af energi. I samme lokaler har vi også haft fokus på at udnytte solens stråler til opvarmning af rummene. I alle baglokaler, og nogle af de hotelfaciliteter der ikke benyttes konstant, har vi lys sensorer der sikre et minimalt forbrug af energi.

Indkøbsmæssigt ligger vi vægt på at nye leverandører arbejder med returemballage, så vores affaldshåndteringen minimeres.

Affaldshåndteringen lever selvfølgelig op til den nyeste krav om sortering i blødt plast / hårdt plast / papir / pap / metaller / biologisk nedbrydeligt affald / almindelig brandbart etc.

Til vores medarbejdere har vi sørget for et minimalt behov for tunge løft. Personalet benytter serveringsvogne. Vi har har let vægtsborde og tekniske hjælpemidler der sikrer en effektiv og meget sikker håndtering af alle manuelle omstillinger af lokaler og flytning af diverse tunge råvare.

Vi har mange forskellige nationaliteter i vores medarbejderstab og vi sikrer at alle bliver behandlet ligeværdigt. Vi opretholder lønninger og alle personalegoder på lige vilkår for alle. 

Vi har masser af​

gode anmeldelser​

2020 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
9.1 Rated by Guests
hotels in Hobro

Kontakt Bramslevgaard

​Hotel Bramslevgaard ApS

​Bramslev Bakker 4

Valsgaard, 9500 Hobro

Telefon: +45 98 51 20 30

E-mail: info@bramslevgaard.dk​​

CVR: 36941081

KONTAKT​ HOTELLET

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på