Skip to main content

Vi elsker at kunne danne rammerne for livets begivenheder og vi gør alt hvad vi kan, for at gøre det til noget helt særligt – uanset hvilken slags begivenhed det drejer sig om! Vi er med hele vejen og står gerne for opgaven fra start til slut. Vi arbejder altid med nærvær og dedikation. For os er det rigtig vigtigt, at du kan føle dig tryg.

I god tid inden festens afholdelse, har vi et møde med jer, hvor vi får afdækket jeres ønsker og behov. Sammen udarbejder vi menu og drikkevarer, samt snakker om blomster, farver, og andre detaljer. Vi får styr på alle detaljerne, så du kan slappe helt af på dagen og bare nyde øjeblikket sammen med dine gæster. 

Vi tilbyder store og flotte selskabslokaler, der er moderne indrettet. Vi har ligeledes mindre og mere intime selskabslokaler, og er man til den helt klassiske herregårdsstil, så kan vi tilbyde at festen holdes i vores originale hovedbygning. 

Tag evt. et kig på vores selskabsbrochure og kontakt os for at høre nærmere om mulighederne. Vi glæder os til at høre fra dig!


Julefrokost 2023

Hold årets firmajulefrokost på Hotel BramslevGaard. Vi skaber rammerne for de fedeste julefrokoster. Hold et arrangement privat på lige den dato I ønsker eller deltag i vores fælles julefrokost event.

Det finder du på vores hotel

Køkken
Højstol
WiFi
Kaffemaskine
TV
Skrivebord & stol
Parkering

Hottub

Badekar
Brusebad
Dyr tilladt

Handicapvenligt

Ingen rygning

Sauna

Det siger vores gæster

Se vores anmeldelser på Tripadvisor & Trustpilot.

 • Skønt beliggende. Superlækker mad.

  Dejlig oplevelse ved smukke Bramslev Bakker. Fint serviceniveau, venligt personale, velholdte faciliteter og en hel suveræn restaurant. Skønt at slappe ad med sauna og jacuzzi efter blæsende tur på Panoramaruten. Klar anbefaling!.

  - Rikke Grydholt

 • Fantastisk bryllupsarrangement

  Et komplet bryllupsarrangement med overnatning.
  Maden, vinen, serveringen, borddækningen, omgivelserne og alt var helt perfekt. Vores venner, som holdte deres bryllup her har fået en vidunderlig dag. Skønt værelse og lækker morgenbuffet.

  - Danni Thyrrestrup

 • Lækkert ophold med ro og fred

  Udenfor alfarvej, men tæt på noget af det bedste danske natur byder bramslevgaard på lækre værelser og rigtig god mad. Sørg for at booke ophold med middag. Værelser med badekar kan tilkøbes - lækker selvforkælelse

  - Henrik B

 • Varm anbefaling herfra

  Vi var på herregårdsophold i vores sommerferie uge 32 - fantastisk oplevelse.

  - LT

 • Lækkert ophold

  Fantastik sted. Vi havde den store suite med super lækker udsigt.

  - KUNDE

 • Utrolig dejlig frokost

  Vi har nydt en utrolig dejlig frokost bestående af stjerneskud.

  - Marianne Schjerning

Ønsker du at booke?

Gå til vores kontaktside og send din forespørgsel til os. Ønsker du at booke et ophold kan dette gøres direkte via vores online booking system. 

Bramslev Bakker 4
9500 Hobro

TILMELD NYHEDSBREV

* indicates required