En fornem oplevelse

Vi tilbyder et hyggeligt herregårdsophold, i autentiske og naturskønne omgivelser. Hos os kan du få et afbræk fra hverdagen og bare slappe af. Der er mulighed for at booke en time i vores wellness område, eller gå en tur i de smukke Bramslev Bakker.

Du bestemmer selv rammerne

Du kan vælge at bo på et af vores originale værelser. De er nyrenoveret men holdt i den game tidstypiske herregårdsstil. Du kan også vælge at bo på vores nyeste superior værelser med god plads og moderne indretning. Hvis du ønsker at bo i lejlighed, så er dette også en mulighed.

Uanset hvilket værelse du booker, sørger vi for et fantastisk ophold og uovertrufne faciliteter, og du kan booke en enkel nat eller lige så mange nætter du ønsker.

Et ophold med fuld forplejning

Når du tager på Herregårdsophold på Hotel BramslevGaard bydes du velkommen med eftermiddagskaffe og kage. Om aftenen kan du nye en udsøgt 3-retters middag kreeret af vores dygtige kokke. Dagen efter byder vi ligeledes på en lækker morgenmadsbuffet med lidt af hvert.

Herregårdsopholdet indeholder

 • Eftermiddagskaffe og 3 slags kage fra kl. 15.30.
 • 3-retters middag
 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Lækker morgenmadsbuffet

Det finder du på vores hotel

Køkken
Højstol
WiFi
Kaffemaskine
TV
Skrivebord & stol
Parkering

Hottub

Badekar
Brusebad
Dyr tilladt

Handicapvenligt

Ingen rygning

Sauna

Det siger vores gæster

Se vores anmeldelser på Tripadvisor & Trustpilot.

 • Skønt beliggende. Superlækker mad.

  Dejlig oplevelse ved smukke Bramslev Bakker. Fint serviceniveau, venligt personale, velholdte faciliteter og en hel suveræn restaurant. Skønt at slappe ad med sauna og jacuzzi efter blæsende tur på Panoramaruten. Klar anbefaling!.

  - Rikke Grydholt

 • Fantastisk bryllupsarrangement

  Et komplet bryllupsarrangement med overnatning.
  Maden, vinen, serveringen, borddækningen, omgivelserne og alt var helt perfekt. Vores venner, som holdte deres bryllup her har fået en vidunderlig dag. Skønt værelse og lækker morgenbuffet.

  - Danni Thyrrestrup

 • Lækkert ophold med ro og fred

  Udenfor alfarvej, men tæt på noget af det bedste danske natur byder bramslevgaard på lækre værelser og rigtig god mad. Sørg for at booke ophold med middag. Værelser med badekar kan tilkøbes - lækker selvforkælelse

  - Henrik B

 • Varm anbefaling herfra

  Vi var på herregårdsophold i vores sommerferie uge 32 - fantastisk oplevelse.

  - LT

 • Lækkert ophold

  Fantastik sted. Vi havde den store suite med super lækker udsigt.

  - KUNDE

 • Utrolig dejlig frokost

  Vi har nydt en utrolig dejlig frokost bestående af stjerneskud.

  - Marianne Schjerning

Ønsker du at booke?

Gå til vores kontaktside og send din forespørgsel til os. Ønsker du at booke et ophold kan dette gøres direkte via vores online booking system. 

Bramslev Bakker 4
9500 Hobro

TILMELD NYHEDSBREV

* indicates required