Skip to main content

Vi byder alle gæster velkommen til Hotel BramslevGaard. Vi garanterer en uforglemmelig oplevelse midt i det fredede, naturskønne og stærkt kuperede landskab i Bramslev Bakker ved Hobro. Der er blot 200 meter fra hotellet til den storslåede udsigt over Mariager Fjord, som er en af Danmarks smukkeste fjorde omkranset af en særegen vegetation.

BramslevGaard har 25 komfortable værelser, heraf 5 superior værelser, 1 superior suite med egen altan, 6 ferielejligheder samt 1 suite med himmelseng og 9 værelser i det gamle stuehus i romantisk landstil. Alle værelser er indrettet med fokus på komfort, hygge og velvære.​ BramslevGaard har ydermere 5 møde- og selskabslokaler. Lokalerne er særdeles velegnede til kurser og festarrangementer.​​

Klik dig videre her på siden eller kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi er altid parat med en kop kaffe og en snak om dit arrangement.


Det finder du på vores hotel

Køkken
Højstol
WiFi
Kaffemaskine
TV
Skrivebord & stol
Parkering

Hottub

Badekar
Brusebad
Dyr tilladt

Handicapvenligt

Ingen rygning

Sauna

Det siger vores gæster

Se vores anmeldelser på Tripadvisor & Trustpilot.

 • Skønt beliggende. Superlækker mad.

  Dejlig oplevelse ved smukke Bramslev Bakker. Fint serviceniveau, venligt personale, velholdte faciliteter og en hel suveræn restaurant. Skønt at slappe ad med sauna og jacuzzi efter blæsende tur på Panoramaruten. Klar anbefaling!.

  - Rikke Grydholt

 • Fantastisk bryllupsarrangement

  Et komplet bryllupsarrangement med overnatning.
  Maden, vinen, serveringen, borddækningen, omgivelserne og alt var helt perfekt. Vores venner, som holdte deres bryllup her har fået en vidunderlig dag. Skønt værelse og lækker morgenbuffet.

  - Danni Thyrrestrup

 • Lækkert ophold med ro og fred

  Udenfor alfarvej, men tæt på noget af det bedste danske natur byder bramslevgaard på lækre værelser og rigtig god mad. Sørg for at booke ophold med middag. Værelser med badekar kan tilkøbes - lækker selvforkælelse

  - Henrik B

 • Varm anbefaling herfra

  Vi var på herregårdsophold i vores sommerferie uge 32 - fantastisk oplevelse.

  - LT

 • Lækkert ophold

  Fantastik sted. Vi havde den store suite med super lækker udsigt.

  - KUNDE

 • Utrolig dejlig frokost

  Vi har nydt en utrolig dejlig frokost bestående af stjerneskud.

  - Marianne Schjerning

Ønsker du at booke?

Gå til vores kontaktside og send din forespørgsel til os. Ønsker du at booke et ophold kan dette gøres direkte via vores online booking system. 

Bramslev Bakker 4
9500 Hobro

TILMELD NYHEDSBREV

* indicates required