Smukke udsigter og gode madoplevelser

Kom og nyd en vandretur i vores naturskønne omgivelser. Bramslev Bakker byder på en masse særegne natur og en utrolig udsigt. Når du tager på Panorama ophold søger vi for god forplejning, en udsøgt middag og lækre faciliteter. 

Gå en tur i bakkerne og slut dagen af med en 2-retters middag på BramslevGaard. Der serveres ligeledes morgenmad fra vores lækre morgenbuffet dagen efter.

Du bestemmer selv rammerne

Hvad enten du er til den klassiske herregårdsstil, moderne og rummelig indretning eller hyggelig lejlighedsstemning, så har vi det du søger. I vores originale hovedbygning finder du nemlig vores charmerende dobbeltværelser, der er indrettet og holdt i den gamle tidstypiske harregårdsstil. I den nye længe finder du vores superior værelser, som er store og rummelige, og indrettet i moderne stil. I den anden længe findes vores lejligheder, hvor der er plads til 4 sovende gæster og hvor der er egen indgang og et lille te-køkken. 

Uanset hvilket værelse du booker, sørger vi for et fantastisk ophold og uovertrufne faciliteter, og du kan booke en enkel nat eller lige så mange nætter du ønsker.

OM PANORAMARUTEN

Panoramaruten i Bramslev Bakker er Danmarks første certificerede (Deutsches Wanderinstitut 2017)​ vandrerute og den giver dig ikke bare nogle gode kilometer i fødderne, men ​beriger dig også med​landets smukkeste udsigt! PANORAMA-ruten er garant for naturoplevelser i​verdensklasse, og som en såkaldt​ Premium-rute er både stier, udsigt, hvilepladser, skiltning mv. også​ helt i top! Hop i vandrestøvlerne og kom til​ Mariager Fjord – her venter en smuk natur og et imponerende landskab.

Panorama opholdet indeholder

 • 2-retters middag
 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Lækker morgenmadsbuffet

Det finder du på vores hotel

Køkken
Højstol
WiFi
Kaffemaskine
TV
Skrivebord & stol
Parkering

Hottub

Badekar
Brusebad
Dyr tilladt
Handicpvenligt
Ingen rygning

Sauna

Det siger vores gæster

Se vores anmeldelser på Tripadvisor & Trustpilot.

 • Skønt beliggende. Superlækker mad.

  Dejlig oplevelse ved smukke Bramslev Bakker. Fint serviceniveau, venligt personale, velholdte faciliteter og en hel suveræn restaurant. Skønt at slappe ad med sauna og jacuzzi efter blæsende tur på Panoramaruten. Klar anbefaling!.

  - Rikke Grydholt

 • Fantastisk bryllupsarrangement

  Et komplet bryllupsarrangement med overnatning.
  Maden, vinen, serveringen, borddækningen, omgivelserne og alt var helt perfekt. Vores venner, som holdte deres bryllup her har fået en vidunderlig dag. Skønt værelse og lækker morgenbuffet.

  - Danni Thyrrestrup

 • Lækkert ophold med ro og fred

  Udenfor alfarvej, men tæt på noget af det bedste danske natur byder bramslevgaard på lækre værelser og rigtig god mad. Sørg for at booke ophold med middag. Værelser med badekar kan tilkøbes - lækker selvforkælelse

  - Henrik B

 • Varm anbefaling herfra

  Vi var på herregårdsophold i vores sommerferie uge 32 - fantastisk oplevelse.

  - LT

 • Lækkert ophold

  Fantastik sted. Vi havde den store suite med super lækker udsigt.

  - KUNDE

 • Utrolig dejlig frokost

  Vi har nydt en utrolig dejlig frokost bestående af stjerneskud.

  - Marianne Schjerning

Ønsker du at booke?

Gå til vores kontaktside og send din forespørgsel til os. Ønsker du at booke et ophold kan dette gøres direkte via vores online booking system. 

Bramslev Bakker 4
9500 Hobro

TILMELD NYHEDSBREV

* indicates required