BramslevGaard restaurant ligger tæt på Hobro, og lige midt i Bramslev Bakker. Foruden en fantastisk madoplevelse tilbyder vi en frokost eller middag i smukke omgivelser, tæt på Mariager fjord og med direkte adgang til den populære panoramarute.

På BramslevGaard lægger vi stor vægt på den gode madoplevelse. Vores a la carte køkken tager udgangspunkt i den nordiske mad filosofi, med egen høst fra naturens spisekammer og lokale råvarer. Vælg imellem et udvalg af lækre retter fra menukortet, eller prøv “Kokkens valg”. Atmosfæren i restauranten byder på både på hygge og nærvær. Om sommeren kan maden også nydes i vores hyggelige gårdhave.

Køkkenet er åben alle dage mandag til søndag fra kl. 8.00 til  22.00.

Fra november  til marts har vi lukket i restauranten på søndage. For boende gæster kan vi tilbyde en kold tapastallerken, der kan afhentes i receptionen efter nærmere aftale. Den skal bestilles senest dagen før kl. 18.00.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Aktuelle tilbud i restauranten

Det siger vores gæster

Se vores anmeldelser på Tripadvisor & Trustpilot.

 • Skønt beliggende. Superlækker mad.

  Dejlig oplevelse ved smukke Bramslev Bakker. Fint serviceniveau, venligt personale, velholdte faciliteter og en hel suveræn restaurant. Skønt at slappe ad med sauna og jacuzzi efter blæsende tur på Panoramaruten. Klar anbefaling!.

  - Rikke Grydholt

 • Fantastisk bryllupsarrangement

  Et komplet bryllupsarrangement med overnatning.
  Maden, vinen, serveringen, borddækningen, omgivelserne og alt var helt perfekt. Vores venner, som holdte deres bryllup her har fået en vidunderlig dag. Skønt værelse og lækker morgenbuffet.

  - Danni Thyrrestrup

 • Lækkert ophold med ro og fred

  Udenfor alfarvej, men tæt på noget af det bedste danske natur byder bramslevgaard på lækre værelser og rigtig god mad. Sørg for at booke ophold med middag. Værelser med badekar kan tilkøbes - lækker selvforkælelse

  - Henrik B

 • Varm anbefaling herfra

  Vi var på herregårdsophold i vores sommerferie uge 32 - fantastisk oplevelse.

  - LT

 • Lækkert ophold

  Fantastik sted. Vi havde den store suite med super lækker udsigt.

  - KUNDE

 • Utrolig dejlig frokost

  Vi har nydt en utrolig dejlig frokost bestående af stjerneskud.

  - Marianne Schjerning

Ønsker du at booke?

Gå til vores kontaktside og send din forespørgsel til os. Ønsker du at booke et ophold kan dette gøres direkte via vores online booking system. 

Bramslev Bakker 4
9500 Hobro

TILMELD NYHEDSBREV

* indicates required