Skip to main content

Med udgangspunkt i FN´s verdensmål arbejder vi på at implementerer en bæredygtig tankegang i vores dagligdag. Det afspejles i vores personalepolitikker såvel som i vores indkøb og produktionsflow.

​I køkkenet har vi altid benyttet havens krydderurter og skovens blomster i vores anretninger, når sæsonerne tillader det. Ligeledes lægges der vægt på danske og meget lokale råvarer ved tilblivelsen af måltiderne. Der er fokus på ferske varer og indkøb af et minimum af frosne råvarer.

Der er dagligt produktion af morgenboller/birkes til morgenbuffet, rugbrød til vores frokostbuffeter og vores surdejsbrød til aftenens kursister og restaurantgæster.

På værelserne arbejder vi på at få et nedbrydeligt sortiment af hygiejne produkter. Vi har ligeledes mange ideer i støbeskeen om hvordan vi kan belønne vores gæster for genbrug af linned og håndklæder, når de overnatter over længere tid.

I vores seneste renovering har vi indlagt gulvvarme i vores konference lokaler, der bidrager til et minimum forbrug af energi. I samme lokaler har vi også haft fokus på at udnytte solens stråler til opvarmning af rummene. I alle baglokaler, og nogle af de hotelfaciliteter der ikke benyttes konstant, har vi lys sensorer, der sikrer et minimalt forbrug af energi.

​Indkøbsmæssigt ligger vi vægt på at nye leverandører arbejder med returemballage, så vores affaldshåndtering minimeres.

Affaldshåndteringen lever selvfølgelig op til de nyeste krav om sortering i blødt plast / hårdt plast / papir / pap / metaller / biologisk nedbrydeligt affald / almindeligt brændbart osv.

​Til vores medarbejdere har vi sørget for et minimalt behov for tunge løft. Personalet benytter serveringsvogne. Vi har letvægtsborde og tekniske hjælpemidler, der sikrer en effektiv og meget sikker håndtering af alle manuelle omstillinger af lokaler og flytning af diverse tunge råvare.

Vi har mange forskellige nationaliteter i vores medarbejderstab og vi sikrer at alle bliver behandlet ligeværdigt. Vi opretholder lønninger og alle personalegoder på lige vilkår for alle. 


Det finder du på vores hotel

Køkken
Højstol
WiFi
Kaffemaskine
TV
Skrivebord & stol
Parkering

Hottub

Badekar
Brusebad
Dyr tilladt

Handicapvenligt

Ingen rygning

Sauna

Det siger vores gæster

Se vores anmeldelser på Tripadvisor & Trustpilot.

 • Skønt beliggende. Superlækker mad.

  Dejlig oplevelse ved smukke Bramslev Bakker. Fint serviceniveau, venligt personale, velholdte faciliteter og en hel suveræn restaurant. Skønt at slappe ad med sauna og jacuzzi efter blæsende tur på Panoramaruten. Klar anbefaling!.

  - Rikke Grydholt

 • Fantastisk bryllupsarrangement

  Et komplet bryllupsarrangement med overnatning.
  Maden, vinen, serveringen, borddækningen, omgivelserne og alt var helt perfekt. Vores venner, som holdte deres bryllup her har fået en vidunderlig dag. Skønt værelse og lækker morgenbuffet.

  - Danni Thyrrestrup

 • Lækkert ophold med ro og fred

  Udenfor alfarvej, men tæt på noget af det bedste danske natur byder bramslevgaard på lækre værelser og rigtig god mad. Sørg for at booke ophold med middag. Værelser med badekar kan tilkøbes - lækker selvforkælelse

  - Henrik B

 • Varm anbefaling herfra

  Vi var på herregårdsophold i vores sommerferie uge 32 - fantastisk oplevelse.

  - LT

 • Lækkert ophold

  Fantastik sted. Vi havde den store suite med super lækker udsigt.

  - KUNDE

 • Utrolig dejlig frokost

  Vi har nydt en utrolig dejlig frokost bestående af stjerneskud.

  - Marianne Schjerning

Ønsker du at booke?

Gå til vores kontaktside og send din forespørgsel til os. Ønsker du at booke et ophold kan dette gøres direkte via vores online booking system. 

Bramslev Bakker 4
9500 Hobro

TILMELD NYHEDSBREV

* indicates required